Warsztaty Kulinarne z Jakubem Kuroniem

19 czerwca mieliśmy przyjemność uczestniczyć w kulinarnych warsztatach „Zielono mi”, pod okiem znanego szefa kuchni  Jakubem  Kuroniem👨‍🍳🍴.
Wspólnie z zaproszonym gościem przygotowaliśmy smaczne dania:
🍛Orientalnego, grillowanego kurczaka 🍛
🥗Sałatkę kuskus z warzywami 🥗
🫑 Grillowaną paprykę z mozzarellą i ziołami 🫑
🥒Sos tzatziki🥒
🍍Owocową sałatkę z truskawkami, ananasem i miętą.
Była to kulinarna „podróż”, pełna świeżych warzyw, owoców i aromatycznych ziół🌱🍍🍓🥒🫑.
Chcielibyśmy serdecznie podziękować Nadleśnictwu Ustrzyki Dolne, Lasy Państwowe za finansową darowiznę, dzięki której odbyły się te warsztaty oraz za wypożyczenie grilla💚.
Dziękujemy również Gotuj z Kuroniem Jakub Kuroń za przemiłą atmosferę oraz przepyszną ucztę pełną pasji, kulinarnej wiedzy i miłości do do gotowania🧡.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Twitter
Skip to content